Сортувати статті за: датою | популярністю | відвідуваністю | коментарями | абеткою

Презентація лекційного заняття з теми: "Технологічний процес виробництва страв і гарнірів з овочів і грибів"

Автор: chdkt від 23 січня 2013, переглянуло: 1453

0
Презентація лекційного заняття з теми: "Технологічний процес виробництва страв і гарнірів з овочів і грибів"
Завантажити: Ви не можете скачувати файли з нашого серверу

Категорія: Виробництво харчової продукції » Технологія приготування їжі

 

Презентація лекційного заняття з теми: "Технологічний процес виробництва страв з риби"

Автор: chdkt від 23 січня 2013, переглянуло: 773

0
Презентація лекційного заняття з теми: "Технологічний процес виробництва страв з риби"
Завантажити: Ви не можете скачувати файли з нашого серверу

Категорія: Виробництво харчової продукції » Технологія приготування їжі

 

Навчально-методичний комплекс для студентів ІІ курсу

Автор: chdkt від 8 грудня 2011, переглянуло: 916

0
Навчально-методичний комплекс для студентів ІІ курсу
Завантажити: Ви не можете скачувати файли з нашого серверу

Категорія: Виробництво харчової продукції » Технологія приготування їжі

 

Опорний конспект лекцій з дисципліни "Технологія приготування їжі"

Автор: chdkt від 2 грудня 2011, переглянуло: 4412

0
Опорний конспект лекцій з дисципліни "Технологія приготування їжі"
Завантажити: Ви не можете скачувати файли з нашого серверу

Категорія: Виробництво харчової продукції » Технологія приготування їжі